Αντωνόπουλος Ευάγγελος

Ο Αντωνόπουλος Ευάγγελος εντάχθηκε στο τμήμα Εργοθεραπείας το 2011 όπου και αποφοίτησε το 2018 μετά το πέρας της στρατιωτικής θητείας του.

Πραγματοποίησε την πρακτική άσκηση στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής, Ι.Π.Α.Π η Θεοτόκος και Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης ενώ δουλεύει πάνω στη παιδιατρική Εργοθεραπεία από το 2017.

Έχει ολοκληρώσει τους 3 κύκλους εκπαίδευσης διάρκειας 116 ωρών πάνω στην αισθητηριακή ολοκλήρωση όπου και απόκτησε εξειδίκευση.

Επιπλέον έχει πρακτική εκπαίδευση πάνω στη δομημένη διδασκαλία TEACCH από την κλινική διευθύντρια του πανεπιστημίου TEACCH στην βόρεια Καρολίνα, όπως και Floortime The Greenspan Approach από το διευθυντή του Floortime Center.

Επίσης έχει εκπαιδευτεί πάνω στο Test Αξιολόγησης Movement ABC-2 όπως και στο Functional ABA: Το Εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid από την αναλύτρια συμπεριφοράς επόπτρια PECS, ενώ παρακολούθησε το διάρκειας 3 μηνών και 6 κύκλων εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Αυτισμός – Εκπαίδευση στην πρώιμη παρέμβαση και θεραπευτική αντιμετώπιση.

Επιπλέον έχει πιστοποιημένη επάρκεια από την UNICERT σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Πειραιά στο πρόγραμμα υποστήριξης και παρέμβασης στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Κλείνοντας έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα Δυσπραξία Αναπτυξιακή Διαταραχή Κινητικού Συντονισμού, ΔΕΠΥ-Αξιολόγηση, πρακτικές υποστήριξης και τεχνικές παρέμβασης καθώς και Art Therapy.